Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Teljes neve: Uzumaki Naruto
Kora: 12


Származási hely: Konoha
Családja: Ismeretlen
Csapata: 7th Unit (Kakashi csapata)
Rang: Genin

Technikái: Henge no Jutsu (Transform), Kawarimi no Jutsu, Sexy no Jutsu (Sexy Technique), Harem no Jutsu (Harem Technique), Kage Bushin no Jutsu (Shadow Replication), Kuchiyose no Jutsu, Rasengan, Naruto Rendan, Tajyuu Kage Bushin no Jutsu, Clone Body Slam, Hidden Leaf Ancient Taijutsu Supreme Technique: 1,000 years of Pain, Shihou Hapou Shuriken no Maki, Rendan Nisen Naruto


Múlt:12 évvel ezelőtt egy kilencfarkú rókadémon(Kyuubi)tartotta rettegésben a Hidden Leaf nevű falut.A démon olyan erős volt,hogy farkának egyettlen suhintásával hegyeket tudott eltüntetni vagy szökőárakat létrehozni.A szörny rengeteg embert lemészárolt,azonban a negyedik Hokagennak saját életét feláldozva sikerült elzárnia őt egy újszülött fiú testébe.Ez a fiú volt Uzumaki Naruto. Ám a falu lakói a Kyuubit látták Narutoban, féltek tőle és inkább elkerülték.

A Kyuubi ereje több úton is hat Narutora. Ha Naruto teste megsebesül a démon ereje a sebeket azonnal begyógyítja. Ha hősünk ideges lesz a rókadémon chakrája köré tekeredik, sokkal erősebb lesz, ám sokkal agresszívabb is. Jiraiya megtanította Narutonak, hogyan használja fel a Kyuubi erejét akkor, mikor saját chakarája már nem elegendő.


Ennek az erőnek hála tud magából több 100 klónt is készíteni, és ennek az erőnek a segítségével tudja megidézni a Varangy

Királyt: Gamabunta-t.

 

Uzumaki Naruto

Ő benne lakozik a kilenc farkú róka mely elpusztította majdnem a falut.Ő a főhős.Narutonak nincsenek szülei ezért senki nem kedveli, mert mindig rosszalkodik.Ő akar lenni a világon a legnagyobb Hokage.Specialitása a Sexy Jutsu amit ő maga talált ki!
 
Haruno Sakura
 
 
Sakura 1 nagyon erős lány.A csapatból neki sikerült elsőnek felfuttnia a fára miközben Naruto és Sasuke egy csomot szenvedett rajta!A Kunai (fegyver)nagy szerű mestere,és egyben az az egyetlen fegyvere is amit használ.Van neki 1 másik énje is aki mindig csak rosszat akar és ki nevett mindenkit.Naruto szerelmes belé,de ez neki nem kölcsönös,őt inkább Sasuke érdekli!
 
Uchiha Sasuke
 
 
 
Naruto "Ultimate Rivalje", ő az Uchiha klán egyetlen túlélője. Ő olyan ninja, aki betartja magát, bár a lányok figyelmei közül mindegyikben van az Academyben. Sasuke-nak nincs ideje, hogy ilyen dolgokkal foglalkoztassák , mert megfogadta, hogy megtorolja a klánja brutális gyilkosságait. Neki ott van a Sharingan, az Uchiha klán egy különleges jellemvonása, ami megengedi őt, használja a másik ninják Ninjutsuját, Genjutsuját és néha egyenletes Taijutsuját és így le másolja őket.
 
Hatake Kakashi


Kakashi

 
 
A Jounin Naruto, Sasuke és Sakura a felelőseként ő Sasuke előtt Leaf Village egyetlen Sharingan felhasználója volt. Nem áll rokonságban az Uchiha klánnal és sebészetileg kapta a Sharinganjét. Őt néha Copy Ninja Kakashinak nevezik, mert másolt több mint 1000 jutsut.
Speciális jounin, a 7-es csapat ( Narutóék csapata) vezetője. A csapatmunka híve, ezért volt kockázatos Narutóék vizsgája.. Állandóan elkésik, de mindig kitalál valamit hogy mentse magát. (Nem mintha elhinnék neki). Nagy titkok vannak a személyiségét illetően. Mindig maszkot visel, még senki nem látta az arcát, nem tudni miért. Az egyik rész arról szól, hogy Narutóék ki akarják deríteni, mi van a maszkja mögött. Aztán még ott van az a rejtély is, hogy hogyan lehet Sharingan a bal szemében, amikor nem Uchiha. Mindenki csak "Másoló ninja" - ként emlegeti, mert már több mint 1000 technikát lemásolt. Különleges támadása a Chidori.
 
Iruka
 
Iruka
 
Iruka Sensei 1 nagyszerű tanár aki bizik Narutoban de azt szeretné hogy ne rosszalkodjon többet!Még el is vitte Narutot vacsorázni.Vele is ugyanaz történt gyerek korában mint Narutoval,hogy ki közösiteték minden honnan.Amiota már látta hogy Naruto egyedül végzet Misakival,azóta már észrevette hogy ha Narzto igy halad akko belöle lesz az egyik legnagyobb Hokage!
 
Demon Brothers
 
 

A Demon Brothers is csak Genin ,mert amikor Narutoékra küldték aszt hitték, hogy csak közönségez harcosok vigyáznak a hídépítőre. A karmaikban méreg van, és hosszú láncal foglyák el ellenségeiket.

 

Zabuza

 

Zabuza

Ő az akit másodjára küldtek hogy pusztitsa el a híd épitő embert!Nagyon erős Ninja,a Víz Jutsu mestere.20 cm-es kardjával bárkivel könnyen végezhet!Van 1 testvére is akit Hakunak hívnak. 

Haku


Ő is a víz mestere de inkább a vízen belül a jégé.Képes önmagát megsokszorositani ugy hogy egy jégtömb-be van fagyva,ezért igy az ellenségei nehezen tudják megtalálni az igazi Hakut!Eddig 1 ember gyözte le Naruto,de azis csak azért mert ki tört belöle a róka démon és elszállt magától.

Hyuuga Hinata

Hinata egy nagyon erős és elszánt lány,akit csak Naruto érdekel!

Akimichi Choji

 

Choji

Choji mindig csak eszik,eszik és eszik!De neki az a különleges Jutsuai,hogy ha kell megtudja magát növeszteni vagy 200 kg-ra!!!

Rock Lee

 

 

Lee
Egy Shinobi tehetség nélkül whatsoever Ninjutsunak vagy Genjutsunak. Tehát neki számítania kell a Taijutsujára. Rock Lee nagyon gyors és a Taijutsuja nagyon erős. A versengő Nejije azt hiszi, hogy az a sors eldöntötte az útvonaladat. A filozófiájában, ha te egy huligán vagy, maradni fogsz egy huligán. Rázz meg Lee gyárat nagyon keményen hogy győzzed le Nejit és próbáljad ki őt.
 
Yamanaka Ino

 

 

Ino
 
Sakura #1 versenytársa Sasuke-nak ő és Sakura az Academy napok óta harcoltak Sasuke fölött. Az egész klánja elmére specializálódik megtévesztő/lopó jutsuk. Ő a második legerősebb női Genin.
 
Hyuuga Neji
 
 

A zseni a Hyuuga Clan ágazati családjából, neki van az egész klán legtöbb tehetsége és képessége. De neki van a gondolkodás egy nagyon nyomasztó útja - az nem tudod megváltoztatni az életedet vagy a sorsodat; az tied kudarcra ítélt örökké az államban te vagy most. Örökölte a Byakugant a klánjából. A Byakugan megengedi neki, hogy legyen majdnem 360 diploma egy nézete és evvel ellenséges támadásokat észlel.

A kedvenc karakterem XD

 
Nara Shikamaru

Shikamaru Nara

 
 
Ő az a fajta személy, aki inkább a munkánál aludna. De amint odaígért valamit, nem fog cserben hagyni téged. Shikamaru rendkívül okos és van egy 200-as IQ-ja! Szeret shogit* játszani (japán Chess) és van egy ragyogó stratéga. Az egész klánja Shadow technikákra specializálódik.
 
Aburame Shino
 

Shino

 

Ő az Aburame klán zsenije - melyik használ bogarakat halálos fegyverekként. Ő olyan nagyon csendes személy, aki betartja magát és nem beszél gyakran. Shino szörnyen erős és az, hogy azok a bogarak kapják-e a te egy hajófenekedet, megölhetnek téged.
 
Tenten
 
Tenten
 
 Ő a legjobbak közül az egyik női Genin. Százszor ugyanabban a helyben tud ütni egy célt. Fegyverekre specializálódik és ott van egy Ninjutsu, hogy megtámadja hívott Rising Twin Dragonst az sok támadást indít el az ellenségeinél. Ő erős versenytárs a 2.-ért, amit legerősebb női Genin Konoha Tentenben később megtanul hogy azonnal sokkal több fegyvert idézzen be
 
Inuzuka Kiba 
 
Kiba és Akamaru
 
Neki olyan a szaga, mint egy kutyának, úgy néz ki, mint egy kutya, és cselekedik mint egy. Találgatás mi? Szintén harcol mint egy kutya. De az nem jelenti azt, hogy ő nem erős. A hátrányai azok, hogy ő túl parancsolgató és türelmetlen. Hatalmat csomagol be, amikor használja a Gujyuu Ninpou Shijayajuját nincs Jutsu (Beast Mimicry Technique) és a kis dzsesszegyüttese Akamaruval, ami táplálékpirulákat használ, amik egy ideig megkettőzik a csakrájukat és használnak egy támadást, hívta Gatsuugát, vagy Double Fang Destroyert!
 
Konohamaru
 

Konohamaru,Naruto tanitványa aki mindent meg akar tanulni Ninjitsuról,Genjitsuról.Van 2 barátja is egy lány és egy fiú,akikel egy csapatot alkotott.

 

Örök riválisok:

 

 


Naruto & Sasuke

 

 

Amióta meglátták egymást az Akadémián, megvetik a másikat. Sasuke népszerű a lányok között, és hatalmas tiszteletet élvez a klánja miatt. Ezzel ellentétben Narutot nem kedvelték a lányok sem, és a faluban is kiközösítették a "rejtett ereje" miatt. Naruto folyamatosan azt vetette Sasuke szemére, hogy fel akar vágni. Sasuke alapvetően lenézte Narutót, mindaddig amíg nem látta harcolni a Zabuza elleni küzdelemben. Aztán Sasuke elismerte, hogy Naruto nem éppen egy bosszantó ninja. Ezzel Naruto nyert egy kis tiszteletet is. Naruto és Sasuke célja most, hogy legyőzzék egymást, ezért keményen eddzenek.

 

Gai & Kakashi

 

Az Akadémiában kezdődött minden. Azóta még most Jounin harcosként is azon gondolkoznak, hogy melyik tudná felülmúlni a másikat. A verseny típus teljesen mindegy, a lényeg hogy verseny legyen. (Van már: kő-papír-olló is, ebben 49-50 az állás, Gai javára).  A versengésük eléggé élénk és állandóan különféle versenyeket tartanak, amik széles körben terjednek hogy lássák, hogy ki a legjobb. Sokszor ezt a versengést mulatságos célkora használják.

 

 

Ino & Sakura

 

A Ninja Akadémán belül, Ino volt a legnépszerűbb lány, míg Sakura egy önbizalomhiányban szenvedő lány volt, akinek nem voltak barátai. Ino segített Sakurának több önbizalmat szerezni, ezáltal barátokká váltak és igazán jól kijöttek egymással. Miután megjelent Sasuke, riválisok lettek, hiszen mindkettejük nem titkolt célja, hogy "meghódítsák" Sasukét. A legnagyobb csatájuk a Chunnin vizsga, 3. részének az előzeteseiben volt. A küzdelem alatt kijelentették, hogy ez a küzdelem nem Sasukuéról szól.

 

Neji & Rock Lee

 

Bár ez a versengés nem olyan nyilvánvaló mint a többi, és nem mutatkozik ki, de azért ott van ez mindkét félben, mégha nem is mondják ki. Neji azt vallja, hogy amikor egy személy megszületik, a sorsuk eleve elrendelt és ezt nem változtathatják meg. Rock Lee ennek ellenkezőjét vallja, mégpedig ha valaki nehéz munkán keresztül, hisz abban amit el szeretne érni, és kitartó, akkor céljai valóra válhatnak. Lee mindig le akarta győzni a zsenit, Nejit, de Neji nem fogadja el Rock Leet méltó ellenfélnek.

 

Orochimaru & Akatsuki

Mióta Orochimaru elhagyta az Akatsukit, a szervezet tagjai ellenvetéssel tekintettek Orochimarura. Orochimaru, leghűbb társának, Kabutónak segítségével az Akatsuki búvóhely nyomára lelt.